Roll-up system i min forretning

discountprint Jeg havde en ejendomsmægler forretning. Det havde jeg kæmpet for siden jeg var en lille knægt. Da jeg var i erhvervspraktik i folkeskolen, var jeg i praktik som ejendomsmægler. Lige siden har jeg vidst at jeg skulle have min egen ejendomsforretning, ligeså snart det ville kunne lade sig gøre. Efter jeg havde været på erhvervsakademiet i to år kom jeg ind som elev hos en mægler. Der var jeg hele forløbet igennem og lærte utroligt meget. Jeg sparede penge sammen i takt med uddannelsen. Det lykkedes mig at blive færdig og endelig have den viden jeg skulle bruge om faget til at muliggøre min drøm. Jeg undersøgte lejemål i byen, hvor jeg ville starte op. Jeg havde i en årrække udset mig nogle fantastiske lejemål nede ved havnen i Faaborg. Jeg ville have en af disse, og der skulle heller ikke gå lang tid før det ene lokale stod tomt. Jeg slog til med det samme.

Roll-up system fra Discountprint

Jeg registrerede mit firma og skrev under på lejekontrakten. Der fik jeg taget hul på et halvt år med meget hårdt arbejde. Jeg skulle have etableret forretningen, som det første og jeg skulle samtidig sørge for at få annonceret åbningen af min mæglerforretning. Det ville jeg have gjort gennem den lokale -og amtsavisen. Jeg ville naturligvis også gøre opmærksom på åbningen i min egen forretning. Jeg ville have et roll-up system til mine vinduer i butikken. Jeg kontaktede Discountprint og lavede en aftale med dem om at de skulle lave mit roll-up system. Jeg ville have lavet et roll-up system med firmanavnet og mit logo. Jeg hang dem op, efter jeg havde fået dem tilsendt. De var som de skulle være, og hver dag når jeg lukkede, rullede jeg denne roll-up reklame ned, så de potentielle kunder kunde se min reklame.