Kombinationen uden en e cigaret

Det at jeg endnu ikke havde fået anskaffet mig en e cigaret betød det, at jeg stadigvæk brugte alt for mange penge på smøger,  i stedet for at bruge dem mere fornuftigt, ved f.eks. at få købt mig  en e cigaret. Det endte jeg dog aldrig med at gøre, og  i takt med at omkostningerne steg, steg min kassekredit også. For mange  havde det været et problem at få sådan en kassekredit, men eftersom  at jeg var så populær i byen, og at jeg kunne stille mine forældre  som sikkerhed betød det aldrig noget for mig, og jeg kunne næste bruge  løs af penge jeg ikke havde.

e cigaretteDet troede jeg i hvert fald dengang. Ikke  desto mindre havde jeg nu nok penge at bruge af, og jeg forsøgte selvfølgelig  stadigvæk at styre mine byture i en så billig retning og ikke mindst  fuld retning som muligt, og det lykkedes stort set hver eneste gang,  for det var virkeligt mit speciale at gå i byen, og folk kom tit til  mig og foreslog by ture sammen med dem.

Klogere beslutning som en e cigaret

Tilbuddene hang altså på træerne,  og jeg røg stadig smøger og ikke en klogere beslutning som en el cigaret.  En typisk uge hvor jeg gik i skole forløb typisk meget slavisk og ens.  Jeg var normalt syg, eller pjækkede hver eneste mandag, da vi kun havde  fire timer, og det derfor ikke ville være så hårdt ved fraværet,  desuden var jeg altid fuldstændig smadret om mandagen, da weekenden  altid har været hård dagen derpå. Tirsdag kom jeg så typisk i skole,  hvor det eneste dagen gik på var at snakke om weekenden inden, og hvad  næste uge skulle byde på af fester. Det var så her sidst på tirsdagen  som var den lange dag i skole, at jeg blev tilbudt at komme til fest,  enten om aftenen eller om onsdagen. For mig var tirsdag aften helt klart  bedst, da jeg sikkert også skulle i byen om torsdagen, med eller uden en e cigaret.