Efterspørgsel på pillefyr

Jeg har arbejdet i et byggemarked i 9 gode år. Det har bragt mig mange gode oplevelser og jeg har fået en meget større viden omkring produkter og hvordan de skal bruges. Jeg har alle dage været en gør-det-selv mand og elsker, at have muligheden for, at kunne lave mine projekter på mit hus selv.pillefyr Det har også været nogle omfattende projekter jeg har givet mig i kast med. Da min kone og jeg købte huset, var det meget gammelt og vedligeholdt hus. Mit første projekt var at lægge nyt tag, fordi det andet var ved at gå på pension. Der efter lavede jeg et nyt køkken, soveværelse og badeværelse. Efter disse projekter gik der et halvt år før der var økonomi til at gå videre med stuen. Stuen var også et større projekt, da der skulle rives to vægge ned og bygges plads til en pejs. Dette projekt tog også lang tid at blive færdigt med. Under flere af projekterne skulle vi pakke vores ting ned i flyttekasser for at kunne komme til, under projekterne.

Overbevist om pillefyr

I byggemarkedet oplevede jeg ofte kunder som henvendte sig for at hører om vi kunne tilbyde et pillefyr. Det kunne vi ikke, men jeg blev i hvert fald klogere på området. Jeg blev meget nysgerrig, fordi der kom alle disse henvendelser og spurgte ind til hvad fordelen var et pillefyr. Der skulle ikke mange argumenter på bordet før jeg hoppede med på den bølge. Jeg undersøgte markedet for disse produkter og læste mere om hvilket der ville være tilrådelig at benytte i mit tilfælde. Jeg fandt de billigste priser på en passende model og regnede ud, hvor stor en fordel det ville være at købe et pillefyr. Jeg regnede mig frem til at det ville være en god investering også selvom vi skulle låne pengene i banken.